DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE
 
 
 
 
 
 
Dekeyzer-Ossaer

Dekeyzer-Ossaer

In 1980 opgericht als een bescheiden slager. Meer dan dertig jaar later uitgegroeid tot een vleesverwerkend familiebedrijf dat in heel Vlaanderen levert met een uitgebreid assortiment. Oog voor kwaliteit zit diepgeworteld in hun bedrijf te Koekelare. Recent bouwden ze meer dan 3000 m² productieruimte bij. Tijd voor ArtSound.

 
 

Dekeyzer-Ossaer, een fabrikant van kwaliteitsvlees, had reeds een rijke geschiedenis met ArtSound producten maar voor de aanbouw van meer dan 3000 m2 extra productieruimte botsten we al snel tegen enkele uitdagingen.

Omgevingsgeluid door de krachtige machines is meer dan aanwezig en dan wordt het moeilijk dit op aangename wijze te overstijgen. De dB druk speelt zijn rol! Om dit te overtreffen werden drie krachtpatsers ingeschakeld: twee PR4120's en één PR4240, samen goed voor een slordige 1440W.

De eis van de klant was klaar en duidelijk: er was nood aan maar liefst 12 aparte zones. Elke zone moest onafhankelijk zijn en daarbovenop wenste men de telefooncentrale te koppelen met de muziekinstallatie. Met  twee MAT-8000's was dit een koud kunstje. Vandaag kan men in elke zone, met elke telefoon, snel en eenvoudig een oproep doen.

Dat voor wat betreft de aansturing, maar hoe krijg je al dat geweld op aangename wijze bij elke werknemer? Gezien de stem en muziek steeds helder en duidelijk moest zijn, viel de keuze op Projectieluidsprekers. De gerichte klank van maar liefst 62 PSW20's vonden hun nieuwe thuis in de productieruimte. Ze werden geplaatst op de meest optimale plaatsen.

Project in nauwe samenwerking met Cebeo Oostende

Conceptualisatie door Emmanuel Navez en Tom Pardon

 
Vind dealer Projectaanvraag Webshop