Retourbeleid


1. Algemene informatie

Als je online koopt, heb je vanaf de dag van de levering 60 dagen tijd om ons te verwittigen dat je afstand wil doen van je aankoop. Is het product niet wat je verwachtte? Geen probleem. Tot 60 dagen na levering van jouw aankoop kun je het terugbezorgen. Belangrijk bij het retourneren van je product is het regelen op eigen initiatief en op eigen kosten. Gelieve wel altijd eerst je retour aan te vragen via onze klantenservice alvorens. Hierbij is het belangrijk bestellingnummer en reden van defect op te geven.

2. Retour-aanvraag

Gelieve altijd eerst jouw retour aan te vragen via onze klantenservice: service@houseofmusic.be

3. Verpakking en verzending

Plaats het product, met alle toebehoren, documenten terug in originele verpakking en eventueel een tweede verpakking voor extra bescherming.

Adres:

House of Music - ArtSound
Legen Heirweg 23D
B-9890 Gavere

4. Terugbetaling

De terugbetaling gebeurd pas wanneer we het artikel in originele staat terug ontvangen hebben, met alle toebehoren, documenten en verpakkingsmateriaal. We storten het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten op dezelfde rekening als degene waarmee je de betaling doorvoerde. Dit gebeurt gewoonlijk binnen de maximum 5 werkdagen. 

5. Uitzonderingen

Artikelen die beschadigd zijn als gevolg van schade die aangebracht zijn door de klant, kunnen niet teruggestuurd of terugbetaald worden. Neem contact op indien je twijfelt of het artikel geretourneerd kan worden.