Instant sféér aan tafel


Een hippe refter met trendy fitnessruimte gevuld met een rijk warm geluid dragen bij aan meer werkplezier op de werkvloer en geeft de teamspirit een ferme boost!

Christeyns, opgericht in 1946 en gevestigd in Gent, is een bedrijf die snel is uitgegroeid tot een belangrijke speler op de wereldwijde chemiemarkt. Met aandacht voor duurzaamheid produceert Christeyns hygiëneoplossingen van topkwaliteit. Bij de overname van de vroegere Gentse discotheek 'Culture Club' werd deze oude club omgebouwd tot een nieuwe refter en ontspanningsruimte voor hun werknemers. Hierbij hoorde uiteraard ook een bijhorend audiosysteem.

Imageblock

Luidsprekers in de refter en ontspanningsruimte

ArtSound kon hierin de gepaste oplossing bieden. Binnen de refter als in de ontspanningsruimte werden de strakke FL501T inbouwluidsprekers geplaatst.

De grille van deze professionele luidspreker is opvallend gefinetuned, terwijl zijn warme klank ver draagt. Performant in geluid, subtiel in design!

Refter
Gym

Luidsprekers in de fitnessruimte

In de fitnessruimte werd er gewerkt met de witte Universals serie. Deze luidsprekers zorgen voor een instant muzikale opfleuring dankzij hun gedetailleerde geluidsweergave! Dankzij hun tijdloze design passen deze perfect binnen moderne interieurs.

Internet radio en muziekstreaming

Op de versterker werd de RI65 bron aangesloten. Zo kunnen de werknemers naast internetradio ook via hun smartphone hun eigenfavoriete muziek streamen via Spotify of Bluetooth.

Met deze audio oplossing zorgde ArtSound voor een aangename en levendige sfeer binnen de C-CLUB van Christeyns.

RI65

Overtuigd? Bij ArtSound zullen wij jouw behoeften analyseren en je een gratis offerte op maat aanbieden.