DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE
 
 
 
 
 
 
Christeyns, professioneel project, met ArtSound inbouwluidsprekers en opbouwluidsprekers

Christeyns

Instant sféér aan tafel

Een hippe refter met trendy fitnessruimte gevuld met een rijk warm geluid dragen bij aan meer werkplezier op de werkvloer en geeft de teamspirit een ferme boost!

 
 

Christeyns, opgericht in 1946 en gevestigd in Gent, is een bedrijf die snel is uitgegroeid tot een belangrijke speler op de wereldwijde chemiemarkt. Met aandacht voor duurzaamheid produceert Christeyns hygiëneoplossingen van topkwaliteit.

Bij de overname van de vroegere Gentse discotheek 'Culture Club' werd deze oude club omgebouwd tot een nieuwe refter en ontspanningsruimte voor hun werknemers. Hierbij hoorde uiteraard ook een bijhorend audiosysteem.

ArtSound kon hierin de gepaste oplossing bieden. Binnen de refter als in de ontspanningsruimte werden de strakke FL501T inbouwluidsprekers geplaatst. De grille van deze professionele luidspreker is opvallend gefinetuned, terwijl zijn warme klank ver draagt. Performant in geluid, subtiel in design!

In de fitnessruimte werd er gewerkt met de witte Universals serie. Deze zorgen voor een instant muzikale opfleuring dankzij hun gedetailleerde geluidsweergave! Dankzij hun tijdloze design passen deze perfect binnen moderne interieurs.

Op de versterker werd de RI65 bron aangesloten. Zo kunnen de werknemers naast internetradio ook via hun smartphone hun eigen favoriete muziek streamen via Spotify of Bluetooth.

Met deze audio oplossing zorgde ArtSound voor een aangename en levendige sfeer binnen de C-CLUB van Christeyns!