DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE
 
 
 
 
 
 
Ma Jardinerie

Ma Jardinerie

Recent opende Ma Jardinerie een nieuwe winkel in Aubange, the place to be voor diegenen die houden van hun tuin. Om de winkeloppervlakte van maar liefst 1950m2 te voorzien van muziek en een omroepsysteem ontstond een nauwe samenwerking tussen Rexel Arlon en ArtSound.

 
 

Met oor naar een duurzame en krachtige oplossing werd gekozen voor Artsound's 100V-systeem. De waterproof ASW55.2t was een logische keuze om een goede balans tussen kracht en kwaliteit te garanderen. Omdat de focus bij Ma jardinerie ligt bij hun weelderige planten, vonden wij het een goed idee om alle luidsprekers zo discreet mogelijk te plaaten.

Ook in de bureau's (een zone van 150m2) werd voor discretie geopteerd. De MDT600-P was hier de aangewezen inbouwoplossing. Binnen, buiten, discreet of in your face? Wij voorzien onze klanten altijd van de beste oplossing. Voor de buitenzones bij Ma jardinerie was dit de PSW20, een hoogwaardige geluidsprojector, vervaardigd uit ABS en speciaal ontworpen voor industriële ruimtes en grotere oppervlakten om zowel muziek als omroep efficient te dragen.

Natuurlijk heeft zo'n uit de kluiten gewassen project een even uit de kluiten gewassen versterker nodig om dit alles te kunnen dragen. De MX500S zorgt ervoor dat elke ruimte een aangepast volume heeft en bovendien kan men nu per zone de juiste winkelverantwoordelijke oproepen.

Dat is handig maar enkel als de boodschap ook klaar en duidelijk overkomt en bovendien op de juiste plaats. De MIC318 was een voor de hand liggende keuze. Deze microfoon beschikt over enkele knoppen die de nodige zone kan selecteren.Zo kan je exact kiezen waar de boodschap moet aankomen. 1, 2, 3 zones of misschien naar allemaal? De microfoon garandeert een heldere, verstaanbare klank en dempt tijdens de omroep de muziek. Roger that?

Dit project is een mooi voorbeeld van ons 100V-systeem. Of, met andere woorden, een goed voorbeeld hoe Artsound een project echt op maat weet te maken. En dat is nu echt waar wij voor staan: een persoonlijke aanpak voor elke klant.

En dat hoeft je niets te kosten: vraag vandaag nog gratis ondersteuning voor uw audioproject, volledig kosteloos.

Ontdek meer over Ma Jardinerie op www.majardinerie.com

 

Project verkocht door Rexel Arlon

Conceptualisatie door Emmanuel Navez

 
Vind dealer Projectaanvraag Webshop