Vertrouw ons je wereld toe, wij maken hem muzikaal

ArtSound staat bekend voor het installeren van luidsprekers en audiosystemen voor elke situatie. Heb je een project in gedachten en ben je op zoek naar inspiratie? Wil je meer weten over de mogelijkheden met ArtSound? Dan ben je hier aan het juiste adres! Hier volgen enkele van de diverse projecten die ArtSound heeft gerealiseerd.

Ferme des loups

La ferme des loups

Gezellig tafelen of genieten van een heerlijk pintje smaakt nog beter met muziek. Dat begrijpt La ferme des loups, een kasteelhoeve met microbrouwerij/restaurant gelegen in hartje Trooz, als geen ander.

Project zien

Xwift

Muziek op kantoor zorgt voor de nodige positieve productiviteit, brengt collega’s dichter bij mekaar en tovert een instant glimlach op ieders gezicht… Dat begrijpt Xwift als geen ander.

Project zien

Xwift
Christeyns

Christeyns

Een hippe refter met trendy fitnessruimte gevuld met een rijk warm geluid dragen bij aan meer werkplezier op de werkvloer en geeft de teamspirit een ferme boost!

Project zien

Mercedes garage

In deze gloednieuwe Mercedes-Benz garage gelegen in hartje Nijvel werden afhankelijk van de ruimte andere soort speakers geplaatst om zo maximaal te kunnen voldoen aan de wensen van de zaak.

Project zien

Mercedes
Van der valk

Van der Valk hotel

Het gerenommeerde Van der Valk hotel, onderging een renovatie en daarbij hoorde ook een kwaliteitsvol audiosysteem. In lijn met het moderne interieur van de wellness ruimte werd er gekozen om met onze vochtbestendige inbouwreeks te werken.

Project zien

Nonam

Arne van Wambeke en de gerenommeerde chef Karel Van Oyen hebben sinds kort een nieuw boetiekhotel met toprestaurant en wijnbar, Nonam, geopend. Op die manier kunnen zij hun klanten dag en nacht verwennen, in een ongedwongen sfeer.

Project zien

Nonam
Paul de pierre

Paul de Pierre

Nieuwsgierig als ze zijn, gaan ze steeds op zoek naar nieuwe producten. In deze zoektocht trekken ze er maar al te graag op uit om te gaan voelen en te ruiken waar producten vandaan komen én het proces van voederen tot slacht te volgen.

Project zien

Ma Jardinerie

Recent opende Ma Jardinerie een nieuwe winkel in Aubange, the place to be voor diegenen die houden van hun tuin. Om de winkeloppervlakte van maar liefst 1950m² te voorzien van muziek en een omroepsysteem ontstond een nauwe samenwerking tussen Rexel Arlon en ArtSound.

Project zien

Jardinerie
other stories

& Other Stories

Dit concept werd in het leven geroepen in 2010 door een groepje creatievelingen en groeide snel uit tot een bekend merk onder design-liefhebbers. Hun wens is duidelijk: vrouwen de vrijheid geven om zich volledig te kunnen uiten met één sterk merk. Zoals de naam doet blijken, houden ze ervan om hun verhalen te vertellen.

Project zien

Overtuigd? Bij ArtSound zullen wij jouw behoeften analyseren en je een gratis offerte op maat aanbieden.

Ben je een professional? Bezoek onze pagina gewijd aan professionals.