Hou het productief met muziek op het werk

Muziek op kantoor zorgt voor de nodige positieve productiviteit, brengt collega’s dichter bij mekaar en tovert een instant glimlach op ieders gezicht… Dat begrijpt Xwift als geen ander.

Imageblock

Xwift is een dynamisch transportbedrijf actief in heel Europa, gevestigd in Nazareth België. Deze firma werd opgezet in 2007 en groeide snel uit tot een groot bedrijf met maar liefst 185 werknemers.

Imageblock

Slim en krachtig audiosysteem

Bij het bouwen van hun nieuwe vestiging hoorde uiteraard ook een slim en krachtig audiosysteem. Er werd gekozen om samen te werken met Artsound om zo hun droom op maat te kunnen realiseren.

Binnen dit professionele project werden de Flat serie inbouwluidsprekers geïnstalleerd. Zowel de verschillende vergaderruimtes, gangen, bureaus als de barruimte werden voorzien van vierkante FL101T speakers

Discrete design

Deze strakke luidsprekers passen naadloos binnen het moderne interieur van de diverse kantoorruimtes en zorgen voor een gelijke verdeling van de achtergrondmuziek.

Het discrete design zorgt ook voor een gevoel van rust. Verder staan deze discrete luidsprekers gekend om hun gedetailleerd, warm geluid dat ook ver reikt.

discrete design

"FL101T is een topper. Geen ruimte laat hij onberoerd…"

Overtuigd? Bij ArtSound zullen wij jouw behoeften analyseren en je een gratis offerte op maat aanbieden.