DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE
 
 
 
 
 
 
& Other Stories

& Other Stories

The one-stop styling destination

Dit concept werd in het leven geroepen in 2010 door een groepje creatievelingen en groeide snel uit tot een bekend merk onder design-liefhebbers. Hun wens is duidelijk: vrouwen de vrijheid geven om zich volledig te kunnen uiten met één sterk merk. Zoals de naam doet blijken, houden ze ervan om hun verhalen te vertellen.

 

Welkom bij & Other Stories,

Elke dag zetten zij zich in om hun merk creatief te versterken. Van een schets van een nieuw paar schoenen, de montage van een nieuwe collectie tot een fotoshoot in de studio. Duizenden vernieuwende ideëen vinden hun plaats bij & Other Stories.  

Zoals de meeste dingen in het leven hoort ook hier een streepje muziek bij. Niet overdreven maar eerder begeleidend. Zo kan iedereen zich oorstrelend laten overdonderen door de nieuwe collectie. Ook hier ging men voor design en een complete oplossing die past in hun verhaal. Het antwoord lag bij ArtSound. 

 Bij een winkel als & Other Stories moet elk element aansluiten tot één geheel waar elk detail telt. De karaktervolle luidsprekers van Artsound waren dan ook geen moeilijke keuze. Stoer genoeg om opgenomen te worden in de industriële architectuur maar stijlvol naadloos opgaand in de collectie.

De 100V-aanpak zorgde voor een gemakkelijke installatie en een flexibel gebruik. 

Denk het en wij spelen het voor je.