Vertrouw ons je wereld toe, wij maken hem muzikaal

ArtSound staat bekend voor het installeren van luidsprekers en audiosystemen voor elke situatie. Heb je een project in gedachten en ben je op zoek naar inspiratie? Wil je meer weten over de mogelijkheden met ArtSound? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Hier volgen enkele van onze projecten.

Vakantiewoning Opalaise

Vakantiewoning Opalaise

Deze gezellige woning heeft alles te bieden wat nodig is om volledig los te koppelen en te genieten van een welverdiende vakantie. Deze is doordrenkt met comfort en biedt een oase van rust, terwijl u zowel binnen als buiten kunt genieten van een uitmuntende geluidsbeleving.

Bekijk het project

Nieuwbouw of renovatie

Als jij jouw huis gaat renoveren, analyseren wij uw behoeften en komen wij met de juiste audio-oplossing voor jou. Ben je een feestbeest dat graag entertaint of iemand die naar muziek luistert om te ontspannen? Is het je hoofd- of tweede verblijfplaats? Het maakt een wereld van verschil. Gelukkig is ArtSound er om jou te begeleiden.

Bekijk het project

Nieuwbouw
Vakantiehuis

Vakantiehuis Le coeur de la mer

Wie vakantiehuis zegt, zegt vaak aperitieven op het terras, een feestelijke sfeer en gezelligheid! Als je een muzikale sfeer wilt scheppen in een grote villa en buitenruimte, kan je op ArtSound rekenen. Bij ons vind je de juiste luidsprekers voor elke situatie, ongeacht jouw smaak qua design en kleur, en voor elk soort omgeving. Tot aan het zwembad toe!

Bekijk het project

Overtuigd? Bij ArtSound zullen wij jouw behoeften analyseren en je een gratis offerte op maat aanbieden.

Ben je een professional? Bezoek onze pagina gewijd aan professionals.