Bij ArtSound doen we allerlei soorten projecten

Deze rubriek geeft je een overzicht van onze producten. Ze zijn stuk voor stuk het resultaat van decennia ervaring en van onze ongebreidelde passie.

Maar luidsprekers krijgen natuurlijk pas echt hun volle betekenis als ze hun rol mogen spelen: een sfeer scheppen, rust brengen, aandacht vragen, blij maken, vibreren, imponeren ... Wat het ook is dat jij van je luidsprekers verwacht, met deze rubriek inspireren we je graag, met 8 uitgewerkte, veel voorkomende situaties.

Laat je begeesteren en stimuleren.

lokale retail

Lokale retail

Voor de bakker, de slager, de kruidenier. Creëer sfeer in jouw handelszaak.

Naar de case >

Middel grote retail

Achtergrondmuziek voor de klanten tijdens het shoppen, muziek voor jouw personeel in de bureaus en/of het magazijn én de mogelijkheid om boodschappen over te brengen in alle zones.

Naar de case >

Mid-sized retail
auditorium

Auditorium

Een strakke opstelling om presentaties klaar en helder over te brengen naar je volledige publiek.

Naar de case >

Showroom

Creëer een aangename sfeer voor de klanten in de showroom, een toffe werkomgeving voor het personeel in de burelen en de mensen in de opslagruimte of atelier.

Naar de case >

showroom
fitness

Fitness

Een absolute must voor de intense zumbalessen en de motiveerde sessies van elke personal trainer.

Naar de case >

Horeca : bar

Voor de feestjes die mikken op een maximale beleving: enorm krachtige maar toch heldere klank met een extreem diepe bas.

Naar de case >

Imageblock
Resto

Horeca : restaurant

Maak de dining experience compleet met aangename, warme achtergrondmuziek zowel in de zaal als op het terras, met klassevolle designluidsprekers die passen bij jouw zaak.

Naar de case >

Bedrijfsgebouw

Een complete, gebruiksvriendelijke oplossing die iedereen tevreden zal stellen. Een aangename sfeer voor de bezoekers bij aankomst en erna bij het bezichtigen van de showroom. Productieve achtergrondmuziek voor de werknemers en zaakvoerder. De favoriete radiozender voor de magazijniers. Gezellige muziek in de keuken tijdens het lunchen. En de juiste sfeer al vanaf de parking.

Naar de case >

Imageblock