1. Algemene informatie

Alle bestellingen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de producten.


2. Leveringsplaats

De artikelen die op onze website worden aangeboden, zijn momenteel alleen beschikbaar voor levering op adressen binnen de BENELUX, Frankrijk en Duitsland. Zendingen buiten de BENELUX, Frankrijk en Duitsland zijn op dit moment nog niet beschikbaar.


3. Levertijd

Een geschatte levertijd zal jou worden verstrekt zodra jouw bestelling geplaatst is en jouw trackingnummer via mail wordt verstuurd. De levertijden zijn schattingen en beginnen vanaf de datum van verzending en niet vanaf de datum van bestelling. De levertijden zijn slechts indicatief en zijn afhankelijk van de acceptatie en goedkeuring van uw bestelling.

Tenzij er sprake is van uitzonderlijke omstandigheden, stellen wij alles in het werk om uw bestelling binnen de 3 werkdagen na de datum van uw bestelling uit te voeren (voor BENELUX). Werkdag betekent maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van feestdagen.

Let op: wij leveren niet op zondag en maandag.

De leveringsdatum kan variëren als gevolg van de verzendpraktijken van de vervoerder, de leveringslocatie, de wijze van levering en de bestelde artikelen. Producten kunnen ook in afzonderlijke zendingen worden geleverd.


4. Leveringsmethoden

Bij het afrekenen kan je zelf de gewenste verzendmethode selecteren. Levering kan aan huis geregeld worden. 

5. Verzendingskosten

De verzendkosten zijn gebaseerd op het gewicht van jouw bestelling en het land waar naartoe wordt verscheept. Om te weten hoeveel jouw bestelling kost, voeg je de artikelen die je wilt kopen toe aan jouw winkelwagen en ga je naar de afrekenpagina. Eenmaal bij het afrekenscherm worden de eventuele verzendkosten weergegeven. De omzetbelasting wordt geheven volgens de provincie of het gebied waarnaar het artikel wordt verzonden. 


6. Beschadigde artikelen in transport

Als er bij levering schade aan de verpakking optreedt, neem dan onmiddellijk contact met ons op via service@houseofmusic.be 


7. Logistieke partner

ArtSound maakt gebruik van GLS voor uw levering maar behoudt zich het recht om ten allen tijden een andere partner in te schakelen.


8. Vragen

Als u vragen heeft over de levering en verzending van jouw bestelling, neem dan contact met ons op via info@artsound.be