header.jpg

PROFESSIONALS

Je bent een professional en wilt een hoogwaardig audiosysteem installeren voor jouw klanten. ArtSound is de ideale partner! Wist je dat we de Belgische marktleider in aantal verkochte inbouwluidsprekers zijn?

Onze producten

cataloog.jpg

Raadpleeg de ArtSound catalogus

Lees hier
micro-tegel.jpg

Raadpleeg de lijst van professionele producten (100V).

Lees hier
pexels-tim-mossholder-2432221-2.jpg

Je kan ons vinden bij alle ArtSound dealers en electro-groothandels in Europa.

analyse logo.jpg

Gratis analyse

Onze audio specialisten analyseren jouw project grondig en stellen je de oplossing voor die het best aan jouw behoeften voldoet, helemaal gratis.

assistance lgoo.jpg

Technische ondersteuning

Wij staan aan jouw zijde voor elke technische vraag. Als de FAQ-rubriek je vraag niet beantwoordt, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

logo gamme.jpg

Ruim gamma

ArtSound is een onderdeel van House of Music, dat ook andere audiomerken distribueert. Als het ruime aanbod van ArtSound niet voldoet, kan je een beroep doen op andere kwaliteitsmerken om jouw aanbod te vervolledigen. We helpen je graag op weg via deze.

sav logo.jpg

Efficiënte dienst na verkoop

Je koopt bij de fabrikant en geniet van 2 jaar garantie. Mocht er toch een probleem zijn met één van jouw producten, kan je terecht bij onze dienst na verkoop, of die van onze dealer en zal ArtSound alles in het werk stellen om het probleem snel op te lossen.

belge logo.jpg

Belgische expertise

Wij zijn een Belgisch merk. We opereren onder de Belgische en Europese kwaliteitseisen. We koppelen dit aan meer dan 25 jaar aan audio ervaring. Hierdoor koop je het meest passende product voor jouw situatie.

livraison logo.jpg

Snelle levering

Vanuit ons magazijn leveren wij dagelijks naar de verkooppunten waar je onze producten kan vinden.

Onze projecten

Hier zijn enkele typische ArtSound projecten voor een winkel, een restaurant, een bedrijf...