header wie zijn we.jpg

Wie is ArtSound ?

Bij ArtSound spreken we geluid, leven we geluid, eten we geluid - geluid is een deel van ons en wij zijn een deel van geluid. Als je met een geluidsspecialist wilt praten, ben je aan het juiste adres!

Onze missie

Sound brings joy in life.

ArtSound fills each one of your moments with energy and optimism by offering affordable, user friendly products with great audio quality. We spice up your daily life at home, on the road, at work and in public places. That is why ArtSound inspires people to enjoy the things they love.

That is why we speak sound.

Waarden

hond.jpg

BEREIKBAAR

Zwijgen is goud, dus beginnen wij met stil te zijn om je beter te horen. Wat heb je te zeggen, wat wil je? Op basis van jouw behoeften ontwikkelen wij oplossingen op maat om muziek toe te voegen aan jouw privé- of beroepsleven. Daarom bieden wij bij ArtSound altijd gratis ondersteuning voor al jouw projecten, en binnen jouw budget.

sorry.jpg

Rebel

ArtSound zal nooit saai zijn. Wij brengen creatieve en goed doordachte producten op de markt. Wij nemen initiatief en houden ervan de zaken een beetje te kruiden. Niet conventionele keuzes maken maakt deel uit van ons DNA.

dance.jpg

Eenvoudig

Bij ArtSound houden we van eenvoud. Onze ontwerpen zijn eenvoudig, want less is more. Onze producten zijn gemakkelijk te gebruiken, zowel om te installeren als om te bedienen, en kunnen aan elke situatie worden aangepast. Onze missie: ervoor zorgen dat je jouw muziek met jou meeneemt, waar u ook gaat.

hand.jpg

Positief

Why so serious? ArtSound wil plezier aan jouw leven toevoegen en hoe kan dat beter dan met muziek? Laten we dus samen plezier beleven!