DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE
 
 
 
 
 
 
La ferme des loups

La ferme des loups

Gezellig tafelen of genieten van een heerlijk pintje smaakt nog beter met muziek. Dat begrijpt La ferme des loups, een kasteelhoeve met microbrouwerij/restaurant gelegen in hartje Trooz, als geen ander.

 
 

De eigenaars zochten naar een krachtige volle klank voor de volledige hoeve.

Binnen het restaurant, die verdeeld is over de gelijkvloers en het eerste verdiep, werden er gekozen voor de laagohmige ASW65.2 speakers. Deze type luidsprekers leveren een warme volle klank. Zo kunnen de klanten gezellig eten met een zachte achtergrondmuziek.

In de microbrasserie werd er ook gekozen voor de ASW65.2, die met zijn krachtige akoestische prestatie moeiteloos het overheersend geluid kan overschrijden.

Buiten op de grote binnenkoer/terras zijn er ook verschillende ASW65.2 geplaatst die heel het door jaar voor muziek zorgen. Bij het gezellig vertoeven op het terras of tijdens rondleidingen.

In de verschillende ruimtes werden verschillende bedieningspanelen voorzien om naast het volume ook de muziekbron te kunnen selecteren. Internetradio en spotify.

Op de versterker werd de RI65 bron aangesloten. Zo kunnen de werknemers naast internetradio ook via hun smartphone hun eigen favoriete muziek streamen via Spotify of Bluetooth.

Nog een voorbeeld van hoe ArtSound inspeelt op vraag van de klant met een op maat gemaakte oplossing.