Brouwerij - Restaurant La ferme des loups

Gezellig tafelen of genieten van een heerlijk pintje smaakt nog beter met muziek. Dat begrijpt La ferme des loups, een kasteelhoeve met microbrouwerij/restaurant gelegen in hartje Trooz, als geen ander.

Imageblock
Imageblock

Buitenluidsprekers voor de hoeve

De eigenaars zochten naar een krachtige volle klank voor de volledige hoeve.

Binnen het restaurant, die verdeeld is over de gelijkvloers en het eerste verdiep, werden er gekozen voor de laagohmige ASW65.2 speakers. Deze type luidsprekers leveren een warme volle klank. Zo kunnen de klanten gezellig eten met een zachte achtergrondmuziek.

In de microbrasserie werd er ook gekozen voor de ASW65.2, die met zijn krachtige akoestische prestatie moeiteloos het overheersend geluid kan overschrijden.

Luidsprekers on het terras

Buiten op de grote binnenkoer/terras zijn er ook verschillende ASW65.2 luidsprekers geplaatst die heel het door jaar voor muziek zorgen, bij het gezellig vertoeven op het terras of tijdens rondleidingen.

In de verschillende ruimtes werden verschillende bedieningspanelen voorzien om naast het volume ook de muziekbron te kunnen selecteren: Internetradio en spotify.

Imageblock
RI65

Luister naar wat je wil met de RI65 internet radio

Op de versterker werd de RI65 bron aangesloten.

Zo kunnen de werknemers naast internetradio ook via hun smartphone hun eigen favoriete muziek streamen via Spotify of Bluetooth.

Nog een voorbeeld van hoe ArtSound inspeelt op vraag van de klant met een op maat gemaakte oplossing.

Overtuigd? Bij ArtSound zullen wij jouw behoeften analyseren en je een gratis offerte op maat aanbieden.

Imageblock