DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE
 
 
 
 
 
 
Ronde inbouwluidsprekers van ArtSound in een nieuwbouw woning.

Nieuwbouw project

Nood aan een oplossing op maat? Dan bel je ArtSound natuurlijk. Bij ons vind je luidsprekers voor elke situatie, in elke smaak of kleur, voor elk interieur en dit tegen een betaalbare prijs.

 
 

In deze strakke moderne woning/interieurbureau werden in verschillende kamers Artcore inbouwluidsprekers geïntegreerd. Zowel in de bureau, woonkamer als keuken werden de CORE150 speakers geplaatst. Die zorgen ervoor dat het klankniveau deze grote open ruimtes maximaal vult. In de badkamer werd er dan weer met de iets kleinere CORE130 speakers gewerkt.

In aflijning met de belichting werd er esthetisch-gewijs gekozen voor een ronde vorm van luidspreker. Met hun discreet design werden ze mooi binnenin dit modern interieur geïntegreerd.

Dit audiosysteem kan centraal via de Artcore app. aangestuurd worden. Zo kan er op elk moment en in elke kamer muziek worden beluisterd. Instant gezelligheid!

Beleef nu de toekomst met Artcore! Dankzij deze geavanceerde technologie is er overal in huis een warme klank.

Samengevat, een oplossing op maat van de klant. Puur luisterplezier!

Bekijk hieronder de foto's van deze residentiële nieuwbouw. Voor meer informatie betreffende het interieur design van dit project kan u bij Jorno Designs terecht. 

Kluisbergen

Projectdesign: Devy Vancauwenberghe