TIJD OM TE ONTSTRESSEN!

Paleisje aan de Opaalkust

Paleisje aan de Opaalkust

Deze gezellige woning heeft alles te bieden wat nodig is om volledig los te koppelen en te genieten van een welverdiende vakantie. Deze is doordrenkt met comfort en biedt een oase van rust, terwijl u zowel binnen als buiten kunt genieten van een uitmuntende geluidsbeleving.

Zowel op het gelijkvloers als op de bovenverdieping hebben we gekozen voor onze allround inbouwluidsprekers uit de HAPPI reeks, die worden gekenmerkt door hun strakke en minimalistische vormgeving. Met hun speciale filter, woofer en draaibare tweeter leveren ze een kristalhelder en warm geluid.

In de woonkamer, keuken en eethoek prijken de HPRO525 speakers, die elke ruimte vullen met meeslepend geluid.

Happi
Imageblock

Ook in de verschillende badkamers is gedacht aan muziek. Hier werden de HPRO550 stereospeakers geplaatst. Met zijn unieke configuratie geeft deze enkele luidspreker het gevoel van een volwaardig stereo-effect, met twee geïntegreerde tweeters die zowel links als rechts geluid produceren. Zo wordt elke ochtendroutine of ontspannende badsessie een genot voor het gehoor.

Maar we gingen nog een stapje verder om het verblijf nog comfortabeler te maken. Elke ruimte in de woning is uitgerust met een lokale volumeregeling, de NVOLST. Hiermee kan moeiteloos het geluidsniveau aangepast worden aan ieders voorkeuren, waardoor u de ultieme controle heeft over de atmosfeer en sfeer in elke kamer.

Imageblock
Imageblock

En laten we het buitenleven niet vergeten! Op het overdekte terras schitteren opnieuw de HPRO525 luidsprekers, die dankzij hun waterafstotende alu grill probleemloos buiten kunnen worden geplaatst. Daarnaast werden er ook nog enkele ASW45.2 opbouwluidsprekers voorzien die 100% waterproof zijn! Of u nu geniet van een zonnige brunch of een sfeervolle avond onder de sterrenhemel, deze luidsprekers zorgen voor een buitengewone geluidservaring die perfect aansluit bij de prachtige omgeving.

Wil je het in het echt zien?

Opalaise
Rue de la mer 23
62179 Escalles
Frankrijk

opalaise.eu

Projectdesign: Devy Vancauwenberge

Overtuigd? Wij analyseren gratis jouw project!

Imageblock