Persbericht - februari 2024

Imageblock

ArtSound en Lotto Dstny slaan de handen ineen voor een dynamische samenwerking

ArtSound, een toonaangevende Belgische fabrikant van hoogwaardige luidsprekers en audio-oplossingen, en Lotto Dstny, de oudste UCI Pro Tour ploeg ter wereld, slaan de handen in elkaar om de prestaties van haar renners naar een nieuw niveau te tillen.

 
GAVERE – Met enige trots kondigt ArtSound, Belgische marktleider in de bouw van luidsprekers, haar samenwerking aan met Lotto Dstny. Lotto Dstny is een van de meest succesvolle wielerploegen ter wereld, met een rijke geschiedenis en een goed gevuld palmares.

Deze samenwerking brengt twee gepassioneerde Belgische bedrijven samen die streven naar excellentie in hun respectievelijke gebieden. Met de samenwerking creëren ArtSound en Lotto Dstny een partnership tussen twee Belgische top teams met als doelstelling de prestaties van haar renners nog verder te verbeteren.

Imageblock

Wetenschappelijk onderzoek wijst aan dat muziek en klank een invloed hebben op ons mentaal welzijn en onze weerbaarheid. Met projecten in bijv. de woonzorgsector realiseerde ArtSound reeds positieve resultaten bij oudere mensen. Via de samenwerking met Lotto Dstny diept ArtSound de muzikale kracht verder uit in de sportwereld en richt het zich naar de jongere bevolkingsgroep. Het hoeft geen betoog dat muziek een opzwepende invloed heeft op prestaties. In de topsportwereld, waar elke procentje telt, is muziek niet alleen een uiting van je persoonlijkheid, maar resulteert het in een grotere mentale kracht bij zware prestaties.

ArtSound stelt zijn kennis ter beschikking en levert op maat gemaakte audio-oplossingen die zijn ontworpen om de fietsprestaties te verrijken voor de atleten van Lotto Dstny. Zowel op als naast de fiets. Zowel tijdens trainingen, als bij wedstrijden beschikken ze over het nodige audio materiaal. Daarnaast wordt het volledige team meegetrokken in het bad van meeslepende sfeer tijdens de voorbereiding op wedstrijden. Lotto Dstny van haar kant zal  feedback geven om bijv. de headphones, outdoor partyboxen,… verder te optimaliseren, zowel in gebruiksgemak als audiobeleving.

Als twee trotse Belgische entiteiten delen ArtSound en Lotto Dstny niet alleen een nationale identiteit, maar ook een DNA waarbij gestreefd wordt naar topprestaties met oog voor de waarden van elk individu. Door de krachten te bundelen, willen ze excelleren in zowel hoogwaardige audioproducten als de professionele wielersport.