PWR09

PWR09, draagbare Bluetooth party speaker, aux in, mic in, zwart

  • donePortable party speaker met dubbele woofers, inclusief LED verlichting
  • done8 uur feest dankzij de dubbele batterij
  • doneEindeloos verbinden dankzij de Bluetooth technologie, de TWS functie of de microfoon ingang
Kleur
 
Gratis levering binnen 3 werkdagen in Benelux
 
Veilige betaling Met iDeal, Credit Card, Bancontact, KBC/CBC en Belfius
 
Hier gekocht : 1 jaar extra garantie 3 jaar in totaal

Omschrijving

De PWR09 is dé draagbare luidspreker die power met finesse combineert. Met zijn krachtige dubbele woofers en lichtspektakel prikkelt hij alle zintuigen, zelfs buiten! Neem hem gerust overal mee – daar dient trouwens dat stevige handvat voor – en zet hem overal in, al dan niet op een statief. Speel muziek af via Bluetooth of sluit een microfoon aan. Je zal vaststellen dat je publiek al aan je lippen hangt nog voor jij ‘test’ kan zeggen. Trouwens, het feest kan lang duren: de dubbele batterijen gaan een hele dag mee. En als(of) dat nog niet genoeg is, je kan de PWR09 draadloos verbinden met een tweede exemplaar. Mind-blowing fun!

Let it beat hard met de party speaker PWR09

Ongemeen krachtig, zo kan je de PWR09 bluetooth party speaker best samenvatten. De draagbare luidspreker PWR09 heeft alles wat je nodig hebt om jouw gasten te plezieren. Deze krachtpatser herbergt twee zware woofers, een ingebouwde equilizer en een brutaal krachtige versterker. De ingebouwde batterij zorgt voor een mobiel festijn. Maar geen feest zonder lichtflitsen! Inspireer je op de dansende LED lichten die vibreren op maat van de muziek. Vijf kleuren in verschillende settings volgen moeiteloos je moodswing. 

Toptechnologie in een erg handig jasje

Toptechnologie. Deze PWR09 party speaker staat er symbool voor. Of je nu zacht, dan wel luid wil te keer gaan, elke klank blijft een gecontroleerde vibe. Zonder vervorming of vervelende natrilling. De drivers en tweeters staan perfect in balans. De versterker wordt in toom gehouden door de equilizer. En er is natuurlijk de bluetooth 5.0-technologie, waardoor je draadloos verbindt zonder onderbrekingen. Daarbovenop heeft deze PWR09 een TWS technologie aan boord waardoor je hem moeiteloos koppelt aan tweede exemplaar. Verwittig de buren maar al. Geen zin om dit alles met je smartphone te bedienen? Geen probleem, we leveren gratis een erg handige handzender waarmee je alles aanstuurt. Toptechnologie in een wel erg handig jasje!

Jouw ideaal to-go & multifunctionele speaker

De PWR09 is een allrounder. Zelfs een compagnon de route dankzij het ingebouwde handvat. Je kan hem in de plaatselijke vereniging of school ook kwijt op een statief. Er zijn vele gebruiksmogelijkheden: je kan er een USB-stick op kwijt , of zelfs aansluiten op een mix tafel. Hij beschikt over een aux-ingang en een audio uitgang. Als het iets ernstiger moet, staat hij ook aan je zijde. Je koppelt je microfoon in een wip en regelt het volume via de afzonderlijke equalizer. De dubbele batterij zorgt voor een standby gedurende volledige dag, of nacht!
Bereik
< 75m²
Systeem
2-weg met actieve filter
Woofer
2 x 6,5” polypropyleen kegel
Frequentiebereik
60 Hz - 20 kHz
Afmetingen
675 x 328 x 320 mm
Gewicht/stuk
12 kg
Bronnen
Stereo Bluetooth [TWS]
Voeding
AC 220 - 240 V
Gevoeligheid
90 dB
Basreflex
Ja
Behuizing
ABS plastic
Uitgang
link out stereo-RCA
Ingang
RCA-stereo, MIC ingang ¼” TRS, USB (opladen), 5V/2A, Type A
Extra accessoires
Afstandbediening
Versterker vermogen Max.
160 W, klasse D
Kleur
Zwart
Draadloos
Bluetooth 5.0
Sfeerverlichting
5 ≠ kleuren, zachte overgang op de beat, aan/uit ...
Batterij met LED-indicatie
2 x 4500 mAh (tot 8 uur)
Speaker driver
2 x 2” titanium (0,52” VC)
Equalizer
ja