PWR12

2-Weg luidspreker met actieve filter, 1500W

  • doneGrenzeloos vermogen
  • doneKoppelbaar met tweede toestel
  • doneEenvoudige installatie
Kleur
 
Gratis levering binnen 3 werkdagen in Benelux
 
Veilige betaling Met iDeal, Credit Card, Bancontact, KBC/CBC en Belfius
 
Hier gekocht : 1 jaar extra garantie 3 jaar in totaal

Omschrijving

De PWR12 combineert kracht met finesse. Met 1500 Watt tovert hij elk lokaal om tot een presentatieruimte of echte party. Zelfs outdoor bespeelt hij genadeloos elk zintuig. Deze krachtpatser behoudt in elke omgeving de perfecte controle. Met de microfoon of via bluetooth zet je hem overal in. Bovendien is hij gemakkelijk verplaatsbaar. Heb je zin om een festivalweide te vullen? Weet dan dat je hem draadloos kan verbinden met een extra exemplaar. Broekspijpwapperend plezier!

Grenzeloos vermogen

Deze actieve luidsprekerset heeft een vermogen van 1500 watt. Dat is genoeg om zo'n 800m² te vullen! Je kan hem inzetten als partybooster, of bv voor een toespraak. Hiervoor heeft hij zowel een aux ingang, bluetooth functie, als microfoon ingang. Verwittig alvast maar de buren :-)

Koppelbaar met tweede toestel

Heb je echt zin om een festivalweide te vullen en heb je aan een PWR12 speaker niet genoeg? Dan kan je hem draadloos koppelen met een tweede exemplaar via de ingebouwde TWS (true wireless) technologie.

Eenvoudige installatie

Deze bluetooth set is veelzijdig inzetbaar. Voor je het weet is hij je buddy bij elke muzikale uitstap. Dankzij het kliksysteem van de toren breng je hem in een wip in stelling. Je beslist ook of je de toten hoog maakt voor een groter bereik, dan wel kleiner voor een meer besloten ruimte. Geen draden, enkel kliks. In minder dan vijf minuten heb je hem op of afgebouwd. Met zijn handige draagzak neem je hem gemakkelijk overal mee!
Bereik
< 800 m2
Systeem
2-weg met actieve filter
Frequentiebereik
50Hz-20KHz
Gewicht/stuk
17.5kg (sub) + 3.25kg (sat)
AUX ingang
RCA of 1/8\" TRS
Bronnen
stereo Bluetooth, USB (opladen)
Gevoeligheid
122dB / 130dB (peak)
Behuizing
hout + ABS plastic
Woofer kenmerken
12” polypropyleen cone
Tweeter kenmerken
8 x 3” neodymium full range
Extra accessoires
Draagzak

Je bent misschien ook geïnteresseerd in