PWR01

Portable bluetooth speaker, zwart of blauw

  • doneKleine draagbare waterdichte luidspreker met superieur 360° geluid
  • doneBluetooth 5.0 en TWS technologie
  • doneLED-lichtsets en batterijduur van 12 uur
Kleur
 
Gratis levering binnen 3 werkdagen in Benelux
 
Veilige betaling Met iDeal, Credit Card, Bancontact, KBC/CBC en Belfius
 
Hier gekocht : 1 jaar extra garantie 3 jaar in totaal

Omschrijving

De PWR01 is een waterproof bluetooth luidspreker die je van je sokken zal blazen: zo verrassend vol en diep is het geluid van dit ‘kleintje’. Hoge en lage tonen houdt hij perfect in balans. Met zijn cilindrisch design klinkt de muziek van alle kanten even ‘loud and clear’. Ingebouwd ledlicht doet er nog een visuele ervaring bovenop. Trouwens, de PWR01 kan tegen een stootje. Het weer maakt niet uit want hij is waterproof niveau IPX7. En alsof dat nog niet volstaat, een handsfreecall-knop naar je smartphone, TWS-technologie om hem draadloos te koppelen ... hij heeft het allemaal. Alles aan deze luidspreker is van topkwaliteit. Het maakt de PWR01 tijd-, gender- en leeftijdsloos.

Neem de draagbare luidspreker PWR01 overal mee naartoe

De PWR01 bluetooth speaker zal jouw beste bondgenoot zijn bij elke gelegenheid dankzij zijn kleine formaat en lichte gewicht. Dankzij de draagriem bevestig je hem aan uw rugzak en meenemen naar de camping, naar school, naar een festival of naar het strand. Bovendien is hij waterdicht (IPX7-norm), dus je hoeft je geen zorgen te maken over slecht weer!

Klein, maar krachtig!

Laat je niet misleiden door zijn kleine formaat: het geluid van de PWR01 luidspreker zal je versteld doen staan! Zijn cilindrische vorm projecteert het geluid 360°. Het geluid dat eruit komt is een perfecte balans tussen hoge en lage tonen. Als je jouw muziek over een groter gebied wilt verspreiden of van stereogeluid wilt genieten, koppel je hem eenvoudig draadloos met een tweede PWR01, PWR02 of PWR03 luidspreker met behulp van TWS-technologie. 

Party modus on

Om het feest nog gekker te maken, zet je de LED-lichtset van de PWR01 speaker aan. De lichten die bewegen op het ritme van de muziek brengen je helemaal in de stemming. Er zijn 3 lichtthema's beschikbaar met een dozijn verschillende kleuren. En met een batterij die tot 12 uur meegaat, feest je tot in de kleine uurtjes!
Bereik
< 20 m²
Systeem
2-weg
Frequentiebereik
80 Hz - 20 kHz
Afmetingen
84 x 95 mm (Ø x H)
Gewicht/stuk
0,328 kg
Bronnen
stereo Bluetooth [TWS]
Voeding
USB-C (DC 5 V ±0.5/2A)
Gevoeligheid
75 dB
Behuizing
ABS + textiel + TPU
Uitgang
3.5 mm jack - hoofdtelefoon
Functies
handsfree bellen
Batterij
Li-ion 3.6V 2500mAh; 12 uur
Waterbestendig
Ja, IPX7
Versterker vermogen RMS
klasse D, 16 W
Draadloos
Bluetooth 5.0 (10 m)
Sfeerverlichting
led - 3 lichtthema’s
Speaker driver
2 x 1,77”
Oplaadtijd
3>4 u laden