Muziek in jouw keuken dankzij inbouwluidsprekers

Tegenwoordig is een modern en minimalistisch interieur heel erg in trek, ook in de keuken. ArtSound zijn inbouwluidsprekers met hun heel discreet design spelen helemaal in op deze trend en kunnen op een naadloze manier binnen elk interieur worden geïntegreerd. Binnen ArtSound’s breed assortiment aan inbouwluidsprekers bestaan er soorten designs die speciaal voor in de keuken ontwikkeld zijn.

HAPPI inbouwluidsprekers serie - Ultiem luistercomfort in geniaal waterbestendig jasje

ArtSound’s Happi inbouwluidsprekers reeks staat gekend om zijn vochtbestendigheid. Deze type luidsprekers stoten de nodige spatten af en creëren de perfecte sfeer om stoom af te laten. Dit doen ze zowel binnen als buiten, dus deze type inbouwluidsprekers kunnen ook perfect onder een overdekt terras worden geplaatst. Deze serie is voorzien van een aluminium woofer en een draaibare tweeter die voor een krachtige gedetailleerde klank zorgen en een aluminium grille met magneetsysteem voor de waterbestendigheid. Indien je maar 1 inbouwpunt hebt en toch graag een stereo-effect in de keuken wil creëren, kies je best de HPRO550 luidspreker. Deze speaker bevat namelijk een dubbele tweeter die voor dat effect zorgt.

Jouw luidspreker ontwerp

In aflijning met de belichting of het design van het interieur kan er ook gekozen worden voor een bepaald type vorm van speaker. Binnen ArtSound’s Happi reeks kan er gekozen worden uit een cirkelvormig, vierkant of rechthoekig design. Voor ieder wat wils…

 

Subtiel en compact in design

Door dat deze inbouwluidsprekers in het plafond zelf worden geïntegreerd, zie je enkel nog maar de grill zelf. Alle bijhorende kabels worden hierbij netjes weggestopt. Of je kan ook kiezen om deze inbouwluidsprekers in de muren in te bouwen. Op die manier wordt er niks van extra ruimte binnen jouw keuken ingenomen en is het juist een kwestie van met een simpele druk op de app jouw favoriete afspeellijsten te gaan beluisteren en ontspannen maar.

Related posts

Share this content

Add a comment