ASA80.2

Actieve subwoofer 8"

  • doneActieve Subwoofer met volumeregeling
  • donecompact kubus design
  • done200W pure kracht
€ 379,00 / stuk
Op stock, levering binnen 3 werkdagen

 
Gratis levering binnen 3 werkdagen in Benelux
 
Veilige betaling Met iDeal, Credit Card, Bancontact, KBC/CBC en Belfius
 
Hier gekocht : 1 jaar extra garantie 3 jaar in totaal

Omschrijving

Ook een subwoofer kan discreet zijn. Met de ASA80.2 verpakt ArtSound een actieve subwoofer in een erg compact kubusdesign. De afgeronde hoeken geven hem zelfs een sympathieke uitstraling. Maar vergis je niet, hij heeft 200 W aan boord en vult moeiteloos elke ruimte. Broekspijpwapperende vibraties gegarandeerd.

volume_up

Broekspijpwapperende vibraties

Geen goede filmbeleving zonder stevige bass. Daarvoor werd de ASA80.2 ontworpen. Een actieve subwoofer, met een volledig geïntegreerde grill en subtiel matte afwerking. De rubberen pootjes vermijden elke trilling op de ondergrond. De lage tonen strelen de huid op je benen en zorgen voor een geweldige sensatie in combinatie met je TV.

castle

Krachtpatser van 200W

De ASA80.2 is beperkt in afmetingen, maar herbergt behoorlijk wat spierballen. Met een versterker van 200W en een driver van 8" vult hij moeiteloos elke woonkamer, café, enz....

music_note

Personaliseer je geluid

Deze subwoofer heeft een ingebouwde versterker waardoor zijn prestaties een pak boven passieve versies liggen. Bovendien kan hij op die manier satellieten van een surround set aansturen, heeft hij een fase regeling en apart volumeregeling aan boord. Zo stel je hem moeiteloos af op de grootte van de ruimte.

Bereik
< 75 m2
Systeem
actieve subwoofer
Frequentiebereik
40 Hz - 150 Hz
Afmetingen
325 x 310 x 350 mm
Gewicht/stuk
10 kg
Versterkervermogen
80 W / 200 W
Impedantie
4 Ω
Samenstelling
MDF
Magnetisch afgeschermd
Nee
Woofer kenmerken
8” polymica conus