KURV BT

Waterbestendige 2-weg outdoor luidspreker

  • doneAward winning iconisch design
  • doneWeersbestendig topgeluid
  • doneBluetooth met speel autonomie tot 10 uur
Kleur
 
Gratis levering binnen 3 werkdagen in Benelux
 
Veilige betaling Met iDeal, Credit Card, Bancontact, KBC/CBC en Belfius
 
Hier gekocht : 1 jaar extra garantie 3 jaar in totaal

Omschrijving

Opvallen door eenvoud, dat is wat deze Kurv BT doet. Het organisch design herbergt de nieuwste technologie. De 5.25” driver met coaxiale tweeter zit in een waterafstotend, glooiend jasje. De ingebouwde bluetooth technologie en TWS (True Wireless) zorgen via een draadloze verbinding voor snel luisterplezier. De ingebouwde batterij garandeert je minstens 10 uur autonomie. Voor elkeen die oog en oor willaten verwennen door een waar icoon!

Een muzikaal stijlicoon

Opvallen door eenvoud, dat is wat deze Kurv doet. Het bejubelde organisch design herbergt de nieuwste technologie. De 5,25” driver met coaxiale tweeter zit in een waterafstotend, glooiend jasje. Je sluit hem draadloos aan op elke GSM of tablet. Voor wie zich wil laten verwennen in stijl. 

Waterbestendige bluetooth connectie

Dit glooiend design zit boordevol de laatste technologie. Een krachtige digitale versterker tot 150W, bluetooth connectie, ingebouwde batterij (10H), en als toetje  TWS functie. Dankzij de speciale 5.25" driver genereert deze luidspreker uitzonderlijk warme vibraties in de openlucht. Hij kan bijzonder krachtig uit de hoek komen. De downfiring zorgt voor een knappe spreiding in 360°. Je sluit hem in een wip aan op elk mobiel toestel. 

Draadloos koppelen met tweede toestel

De Kurv heeft twee draadloze functies: een bluetooth (BT) technologie voor draadloze koppeling met elk mobiel toestel. Maar daarnaast ook  een ingebouwde TWS functie (True Wireless Function). Deze stelt je in staat om met één druk op de toets een tweede exemplaar te verbinden. Zo krijg je een perfecte spreiding aan je terras of zwembad zonder dat je het volume irritant hoog moet op pompen. 
Bereik
< 100 m2
Systeem
2-weg actief
Frequentiebereik
60 Hz - 20 kHz
Afmetingen
308 x 391 x 212 mm
Gewicht/stuk
5,06 kg
Bronnen
Bluetooth 5.0
Gevoeligheid
85 dB
Impedantie
6 Ω
Samenstelling
LLPDE plastic / aluminium grille
Stereo
True Wireless (TWS- koppeling)
Waterbestendig
IP66
Woofer kenmerken
5,25" Polypropyleen
Tweeter kenmerken
0.75" silk dome
chat Commentaar (1)
Kwaliteit