• PRO

ROCKT

Rots luidspreker, 100V, 5-10-20W

  • doneWaterproof/ UV proof
  • done100V technologie met 6,5" Woofer
  • doneBasreflex
Kleur
 
Gratis levering binnen 3 werkdagen in Benelux
 
Veilige betaling Met iDeal, Credit Card, Bancontact, KBC/CBC en Belfius
 
Hier gekocht : 1 jaar extra garantie 3 jaar in totaal

Omschrijving

ROCKT is een luidspreker in de vorm van een rots. Je hoort hem wel, maar ziet hem niet. Het design van de Rock T gaat naadloos op in elke tuin. Deze T-versie is voorzien van een transformator, wat verschillende exemplaren in één circuit toelaat. Bovendien is hij bestand tegen alle weersomstandigheden. Dankzij de speciale basreflex geniet je van krachtige diepe bassen én zorgt hij voor een optimale spreiding over een grote oppervlakte.

Opmerkelijk discreet

Deze buitenluidspreker in de vorm van een rots laat je toe om hem te laten opgaan in de begroeing rond een terras of tuin. De 100V technologie laat je toe meerdere exemplaren in een beweging op te stellen. Geen storende elementen, enkel ongemoeid genieten van elke vibratie.

Waterproof mét unieke bass reflex

De AS Rock is water en UV bestendig (IP54) en heeft toch een bass reflex. Een extra poort waar de lage tonen je tuin mee vullen en je geniet van een bijzonder warme klank . De opening is speciaal behandeld waardoor insijpelend vocht of water vermeden wordt. Enig in zijn soort. 

Gracieuze klank

De AS rock heeft een 6.5" driver aan boord. Dit laat hem toe om bijzonder krachtig uit de hoek te komen. Dankzij het getunde spreidingdifferentieel verspreid de muziek zich overal zodat grote gebieden muzikaal gepimpt worden. 
Bereik
< 50 m²
Systeem
2-weg coaxiaal
Frequentiebereik
50 Hz - 20 kHz
Afmetingen
320 x 230 x 270 mm (h x b x d)
Gewicht/stuk
5 kg
Gevoeligheid
91 dB
Samenstelling
ABS
Basreflex
Ja
Magnetisch afgeschermd
Neen
Klankkwaliteit
Gedetailleerd
Max.vermogen (100 V)
30 W
Max.vermogen (8Ω)
16 Ω / 50 W
Afwerking
Glasvezel
Woofer kenmerken
6,5” polypropyleen carbon
Tweeter kenmerken
0,5” PEI dome