Welke luidspreker kies ik het beste voor buitengebruik?

Voor buitengebruik hebben we specifieke reeksen, de ASW reeks maar ook de KURV of de ROCK kan je buiten plaatsen.

Welke bevestigingen hebben de verschillende luidsprekers?

Bij al onze opbouwluidsprekers is er een muurbeugel meegeleverd, of in de vorm van een kogelgewricht of een U-beugel. Voor het Tutto 2.1 systeem zijn er optioneel ook plafondbeugels beschikbaar.

Wat is het verschil tussen kunststof-behuizing en een houten-behuizingen?

Een houten behuizing heeft nog steeds de eigenschap om net iets warmer te gaan klinken. Wat geen afbreuk doet aan de kunststof behuizing, deze laatste zijn ook iets prijsgunstiger.

Speelt de grootte verschil in geluid?

Hoe groter de klankkast hoe meer laagweergave een luidspreker heeft. Hierdoor worden iets kleinere luidsprekers dikwijls aangevuld door een subwoofer.

Waar moeten die luidsprekers geplaatst worden? Kan dit bediend worden met een Applicatie op Smartphone of Tablet?

De positie van de luidsprekers wordt bepaald door de situatie van de meubels, vensters, TV … Hier kunnen we zeker in adviseren aan de hand van een plan. Artcore wordt bediend door een APP op Smartphone of tablet. Klassieke versterkers hebben ook wel meestal een APP.