DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE
 
 
 
 
 
 
Couleur Basilic

Couleur Basilic

Heerlijk eten smaakt nog beter met muziek. Dat begrijpt Couleur Basilic als geen ander. De eigenaars zochten naar een manier om de zintuigen van hun klanten nog meer te prikkelen. In het restaurant lag de focus op gezellige achtergrondmuziek. De loungebar werd voorzien van een warme, volle klank om van te genieten bij een cocktail. Twee compleet verschillende verhalen.

 
 

De eigenaars van Couleur Basilic hadden al eerder een restaurant met dezelfde naam in Rochefort maar verhuisden naar dit gloednieuwe pand. Een prachtig gewelfde locatie die rusticiteit en karakter uitstraalt. Er werd gekozen om nauw samen te werken met Artsound om hun droom tot werkelijkheid te brengen. Maar voordat we onze mouwen oprolden, luisterden we aandachtig naar de wensen van de klant.


In het restaurant zochten zij naar een gelijke verdeling van achtergrondmuziek. Het geluid moest ongetwijfeld van hoge kwaliteit zijn, net als het eten. Er werd gekozen voor een 100Volt systeem met enkele UNI30T's sierlijk opgesteld in de zaal. Buiten werd er gekozen voor de weerbestendige ASW55.2T's. Uiteraard was het voor de eigenaars van groot belang dat zij een brede keuze aan muziekbronnen te beschikking hadden. Daar werd dan ook voor gezorgd.

De kelder is een gezellige loungebar en vroeg dus om een andere soort klank. Daarom werden enkele AS250.2's geïnstalleerd in de zaal in combinatie met een laagohmige versterker, een mengpaneel en subwoofer. Dit in combinatie met het interieur van de zaal creëert een gevoel van rust. De tijd staat er stil.

Wederom een trots project.
 

Projectdesign: Emmanuel Navez

Verkoop: Rexel Marche-en-Famenne

Installatie: EMA Systems de Rochefort

 
Vind dealer Projectaanvraag Webshop