DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE
 
 
 
 
 

Boetiek Carlo

Strak, krachtig & veelzijdig

Boetiek Carlo te Oudenaarde specialiseert zich in hoge kwaliteit herenkleding en wou in de vernieuwde winkel de juiste middelen voor muziek, maar die moest tevens mooi opgaan in het strakke interieurdesign. ArtSound zorgde voor een zeer geschikte oplossing op maat.

 
 

De vraag was duidelijk: “We wensen muziek in onze vernieuwde winkel die naadloos opgaat in het interieur met de mogelijkheid om ietsje luider te kunnen spelen. Daarnaast willen we goede radio-ontvangst, mogelijkheid om Cd’s af te spelen en verschillende zones in de winkel.”

Al de vragen van de klant werden beantwoord. Er werd geopteerd voor de grotere UNI40T allround 100V luidsprekers die aangesloten zijn op een centrale mengversterker: de ArtSound MX-500S. Het centrale systeem werd voorzien van een Cd-speler en een ArtSound Ri60 internetradio, die kan bestuurd worden via een app met de Smartphone.

De MX-500S maakte het mogelijk om verschillende zones in de zaak te kunnen regelen. Dit was nodig door de verschillende hoogtes en omdat de muziek niet overal even luid hoeft te zijn. Daarnaast gaan de witte UNI40T luidsprekers goed op in het strakke interieur. Om het concept helemaal af te maken werd dit alles aan strakke prijzen geleverd, tot groots plezier van de klant.

Projectdesign: Devy Vancauwenberge
Groothandel: DES Electro Moen
Installateur: Nadesco

 
Vind dealer Projectaanvraag