BRAINWAVE05

Draadloze on-ear hoofdtelefoon

  • doneFoutloze klankkwaliteit
  • doneAmper 140g duurzaam waterbestendig materiaal
  • doneIntuïtief design met ingebouwde microfoon
Kleur
 
Gratis levering binnen 3 werkdagen in Benelux
 
Veilige betaling Met iDeal, Credit Card, Bancontact, KBC/CBC en Belfius
 
Hier gekocht : 1 jaar extra garantie 3 jaar in totaal

Omschrijving

De Brainwave05 on-ear koptelefoon biedt je draadloze vrijheid en foutloze klankkwaliteit. Dat nauwelijks 140 gram zoveel technologie bevat is ongezien. Zijn ingebouwde drivers genereren een bijzonder helder, krachtig en vooral warm geluid, stil én luid. Het volume van deze draadloze koptelefoon regel je makkelijk met de erg intuïtieve drukknoppen op de oorschelp, waarmee je tevens schakelt tussen muziek en telefoon. Nog een plus: de ingebouwde microfoon neemt je stem kristalhelder op. De headband van deze Brainwave is gemaakt uit duurzaam materiaal dat zo comfortabel zit dat je vergeet dat je hem op hebt.

De Brainwave05, foutloze klankkwaliteit

Deze on-ear koptelefoon biedt je draadloze vrijheid en foutloze klankkwaliteit. Dat nauwelijks 140 gram zoveel technologie bevat is ongezien. Zijn ingebouwde drivers genereren een bijzonder helder, krachtig en vooral warm geluid, stil én luid. 

De Brainwave05, intuïtief design

Deze on-ear koptelefoon bedien je blindlings. Het volume van deze draadloze koptelefoon regel je makkelijk met drukknoppen op de oorschelp, waarmee je tevens schakelt tussen muziek en telefoon. Hij weeft amper 140g en rust met de zachte kussens op je oorschelp. Bovendien is hij waterbestendig waardoor je hem in alle omstandigheden kan dragen. 

De Brainwave05 on-ear, kristalhelder

Deze koptelefoon herbergt een ingebouwde microfoon en neemt je stem kristalhelder op. Met een druk op de toest neem je elke oproep aan en switch je tussen muziek en telefoonfunctie. 
Systeem
Bluetooth 5.0
Gewicht/stuk
0,14 kg
Voeding
V / 380 mAh
Gevoeligheid
100+ / -3 db / 1 kHz
Batterij
Li-Polymer
Speaker driver
2 x 40 mm, 32 Ω
Ingebouwde microfoon
1 talking mic
Active noise cancelling
nee
Kabels
laadkabel, type c audio kabel
Spatwaterbestendig
ja (IPX4)