DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE
 
 
 
 
 
 
Molders

Molders

Industrieel design oogt mooi

Een nieuwe vestiging voorzien van de juiste audio-oplossing is niet altijd even simpel, dat weten we wel bij ArtSound. Gelukkig werkt ons team graag samen met alle betrokken partijen om de geknipte oplossing te vinden voor de klant. Molders te Deinze bleek dan ook de juiste uitdaging te zijn.

 
 

De familie Molders is al meer dan 30 jaar dé referentie in het Waasland voor schoenen en kledij. Bij het uitbreiden naar een nieuwe winkel vestigden ze zich in het nieuwe Driespoort Shopping te Deinze. Met maar liefst 1450m² aan shoppingplezier werd er al snel gekozen voor een 100 Volt audiosysteem van ArtSound. Di Monaco, speciaalzaak in audio & video te Sint-Niklaas nam samen met het projectteam van ArtSound deze uitdaging aan. Er werd snel contact opgenomen met de architect en bouwheer om dit project uit te voeren.

Door onze jarenlange ervaring overtuigden we de architect, de heer en mevrouw Molders, alsook de installateur om te opteren voor het “Twin” principe. Dit houdt in dat de ArtSound UNI40T luidsprekers twee aan twee geplaatst worden op het kabelgoottraject. Een schot in de roos, want er kon niet geboord worden in het betonnen gedeelte van het gebouw, wat ook resulteert in een mooie opstelling.

Er werd een vakkundige decibel meting uitgevoerd om een optimaal geluidsniveau te creëren. Tijdens deze meting worden verschillende zones gemeten zodat de luidsprekers op de juiste locatie gemonteerd worden, wat resulteert in een gelijke verspreiding van de achtergrondmuziek en hoorbaar is door eventueel omgevingsgeluid van klanten in de winkel of voorbijrijdende voertuigen.

Dit alles werd voorzien van de nodige kracht via de MX-500S versterker. Deze versterker biedt de mogelijkheid om verschillende zones van de juiste achtergrondmuziek te voorzien. Dit draagt uiteraard bij tot een aangename koopervaring. Ook informatie over promoties en sluitingstijden lopen via dit systeem met een digitale berichten-module. En, veiligheid boven alles: evacuatie met noodoproep wordt aangestuurd door de brandcentrale.

Een geslaagde 100 Volt installatie met de juiste expertise ontworpen & geïnstalleerd, een goede samenwerking en een hoge voldoeningsgraad.

Projectdesign: Guy Expeels
Detailhandel : Di Monaco Sint-Niklaas
Installatie : Di Monaco Sint-Niklaas

 
Vind dealer Projectaanvraag Webshop