DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE
 
 
 
 
 
 
Garage Opel Dhont

Garage Opel Dhont

Trouwe audiopartner

Binnen de gloednieuwe vestiging van Opel garage Dhont in Gavere was de klant op zoek naar zowel muziek in de showroom als in de werkplaats. Gezien de grote oppervlakte werd er voor een 100-VOLT systeem gekozen.

 
 

Garage Dhont is een familiebedrijf dat zich al meer dan 60 jaar inzet om zijn klanten de best mogelijke service aan te bieden. Garage Dhont heeft vestigingen in zowel Zulte, Deinze, Oudenaarde als ook in Gavere. 
Bij Garage Dhont draait alles rond het leveren van topservice én bij een topservice hoort uiteraard ook een top audiosysteem.

In de showroom werd er gekozen voor de professionele witte Universals serie. Met de UNI40T luidsprekers werd een goed ruimtevullend geluid voorzien. En dankzij hun neutraal design werden deze speakers op discrete wijze geïntegreerd binnen deze nieuwe inrichting. 
Terwijl in de werkplaats er gekozen werd voor de witte ASW55.2T die mooi aansloot bij de witte verlichtingsstructuur. Wat in een harmonieus verhaal resulteerde. 

Door voldoende speakers te verspreiden over de gehele werkplaats, zorgt dit voor een krachtige geluidsweergave. Zo wordt er een aangename werkomgeving gecreëerd. 
Als muziekbron werd er gekozen voor een RI65. Hiermee kan men tot 10.000 radiostations wereldwijd beluisteren. Naast de internetradio kunnen de werknemers ook genieten van FM, DAB+, Spotify en Bluetooth. 
Hiermee koos Garage Dhont opnieuw voor ArtSound als trouwe audiopartner.